EuR. Comm. HUMAN RIGHTS HUNGARIANS CENTRAL EUROPE

De stichting Human Rights Hungarians is afhankelijk van de giften van sympathisanten. Er zijn† verschillende mogelijkheden om de stichting te ondersteunen.

Donateurs

U kunt een eenmalige of een doorlopende donatie doen voor onze stichting. Bij iedere donatie van minimaal 100 Euro ontvangt u een welkomstgeschenk, Giften die u aan de stichting schenkt zijn volledig aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Alle giften aan de stichting zijn volledig aftrekbaar van het belastbaar loon.† Een uitgebreide handleiding kunt u downloaden door† het† volgende bestand te openen:

Donateurs

U kunt een eenmalige schenking aan de stichting geven.† Uw schenking is volledig fiscaal aftrekbaar. Meer informatie vindt u hieronder. Indien u de werkzaamheden van de stichting ondersteund dan u overwegen om een legaat op te stellen.

Met een legaat kunt u fiscaal voordelig schenken. Alle giften aan de stichting zijn volledig aftrekbaar van het belastbaar loon.† Een uitgebreide handleiding kunt u downloaden door† het† volgende bestand te openen:

Schenking / Legaat

ONLINE DONEREN

Vrijwilligers

De stichting zoekt vrijwilligers voor: 1-Vertalingen vanuit† het Nederlands naar het Hongaars, Duits, Engels, Spaans† en Frans, Slovaaks, Roemeens, Servisch, Russisch, Arabisch en Chinees. 2.Advocaten Wij zoeken advocaten en juristen die zich willen inzetten voorde mensenrechten in centraal Europa 3.Activisten Verspreiden van Posters en flyers op universiteiten en in winkelcentra.† Tevens diverse andere activiteiten

Stichting Eur. Comm. Human Rights Hungarians Centr. Eur.

KVK 412.11.689 Amsterdam†† Postbank : 40 78 571††† IBAN : NL 71 PSTB 0004 0785 71

Postbus 2492† 5202 CL† Ďs Hertogenbosch††† The† Netherlands

Tel:† +31 (0) 87 8724745 Fax:† +31 (0)† 84 8304217 Info@hungarian-human-rights.eu

 

 

Ons adres: